Designs of the Time stoffen op Design District 2023 - Belliny
hero-img
Article-image

Op de aankomende editie van Design District 2023 zal Designs of the Time, een Nederlands textielbedrijf, zijn nieuwste collectie stoffen presenteren. Het evenement vindt plaats van24 tot 26 mei 2023  in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Designs of the Time is gespecialiseerd in het ontwerpen van textielproducten voor de interieurbranche en heeft een reputatie opgebouwd als innovatieve en duurzame fabrikant. Het bedrijf werkt samen met vooraanstaande ontwerpers en interieurarchitecten om stoffen te ontwikkelen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en milieuvriendelijk.

De nieuwste collectie van Designs of the Time zal bestaan uit een breed scala aan stoffen, waaronder meubelstoffen, gordijnen en wandbekleding. De ontwerpen variëren van abstracte patronen tot organische vormen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen. Naast de presentatie van de nieuwe collectie stoffen zal Designs of the Time ook een seminar geven over duurzaamheid in de textielindustrie. Het seminar zal zich richten op de uitdagingen en mogelijkheden voor duurzame productie en zal worden gepresenteerd door experts op het gebied van duurzaamheid en textiel.

Design District is een jaarlijks evenement dat zich richt op interieurdesign en meubelproductie. Het evenement trekt duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland en biedt een platform voor designers, fabrikanten en andere professionals om hun nieuwste producten en ideeën te presenteren. Designs of the Time is verheugd om deel te nemen aan Design District 2023 en kijkt ernaar uit om zijn nieuwste collectie stoffen te presenteren aan het publiek. Bezoekers van het evenement kunnen Designs of the Time vinden op standnummer 123.

Meer trends en nieuws
News-image
Belliny bestaat 15 jaar!
Datum van publicatie: 15/04/2022 Lees meer
News-image
ETC Design Experience
Datum van publicatie: 02/02/2022 Lees meer
News-image
Destination: Design
Datum van publicatie: 26/03/2022 Lees meer

#belliny_fabrics

Volg ons op Instagram @belliny_fabrics