over-belliny-bg-img

Een familiebedrijf met liefde voor het vak!

Label is opgericht in 1991 door designer Gerard van den Berg en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige gestoffeerde zitmeubelen.

Samen met zijn broer Ton heeft Gerard jarenlang leiding gegeven aan hun bedrijf. Beide groeiden op als zonen van een meubelfabrikant. Daar hebben ze beide het ambacht leren uitoefenen. Sinds 2012 hebben hun kinderen Jasper (zoon van Gerard) en Marieke dochter van Ton) het stokje overgenomen en geven zij de dagelijkse leiding aan het bedrijf.

collection
collection collection collection collection collection collection

Label staat voor Dutch Design pur sang: no-nonsense meubelen met een eigen identiteit en karakter. Meubelen die vooral lekker zitten en met liefde voor het vak zijn ontworpen. Elk label model heeft zijn eigen identiteit. Dit ontstaat door het gebruik van eerlijke materialen, duidelijke vormgeving en een heel hoogwaardig zitcomfort. Dit verhaal wordt in binnen- en buitenland herkend en geprezen. At home and abroad.

Label is stoer, eerlijk en echt!

label-vandenberg
Komt u er niet helemaal uit?

Heeft u vragen over de collectie of wilt u met Claire overleggen over de mogelijkheden om dealer te worden? Neem dan contact op via onderstaande button.

Neem contact op
get-in-touch

#belliny_fabrics

Volg ons op Instagram @belliny_fabrics