over-belliny-bg-img

Respect en liefde voor het dierenrijk.

Innovatie kan worden gerealiseerd door het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Ideeën die tot stand komen door passie, enthousiasme, creativiteit, kennisuitwisseling en evaluatie. De voortdurende drang naar kwaliteit, samen met het gebruik van nieuwe materialen en moderne technologie die innovatie in de leerindustrie mogelijk maakt, heeft een gespecialiseerde en hoogwaardige lederen collectie gecreëerd.

collection
collection collection collection

Als dieren in goede omstandigheden leven; ze kunnen uitgebalanceerd eten, met zo min mogelijk pesticiden, zo min mogelijk anitbiotica, creëren we een gezonder milieu. We zijn alle drie verbonden; Landbouw maakt deel uit van onze cirkel van het leven; Conanti maakt van het "afval" van de landbouwindustrie (de huid / ruwe huid) een prachtig sterk nieuw materiaal; meubelleder! Wanneer de leefomstandigheden fatsoenlijk zijn, groeien de vezels van de huid zeer strak en sterk. Met respect voor de natuur maken we van de runderhuid een natuurlijk sterk materiaal voor een leven lang!

Circulariteit, harmonie, vakmanschap.

label-vandenberg
Komt u er niet helemaal uit?

Heeft u vragen over de collectie of wilt u met Claire overleggen over de mogelijkheden om dealer te worden? Neem dan contact op via onderstaande button.

Neem contact op
get-in-touch

#belliny_fabrics

Volg ons op Instagram @belliny_fabrics